Υπηρεσίες Real Estate σε όλη την Ελλάδα

Διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, γραφεία, βιομηχανικά και επαγγελματικά κτήρια, οικόπεδα

Το Κτηματομεσιτικό Γραφείο «Παντελής Μωυσιάδης & Συνεργάτες», με την πολυετή – πάνω από είκοσι πέντε χρόνια – παρουσία στην ελληνική αγορά και με επώνυμους πελάτες απ’ όλη την Ελλάδα, προσφέρει λύσεις για:

  • Αγορά ακινήτου
  • Πώληση ακινήτου
  • Ενοικίαση ακινήτου

Για:

  • Οικιστική χρήση (διαμέρισμα, μεζονέτα, μονοκατοικία, οικόπεδο)
  • Επαγγελματική χρήση (γραφείο, κατάστημα, κτήριο)
  • Βιομηχανική χρήση (αποθήκες, οικόπεδα, κτίρια στην κόκκινη ζώνη, ελαφρά όχληση)
  • Εκτιμήσεις ακινήτων

Το γραφείο μας προσφέρει συμβουλές επένδυσης σε ακίνητα εισοδήματος ή μακροπρόθεσμης απόδοσης (αγορές με μελλοντικές υπεραξίες).
Αναζητήστε, σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ψάχνετε και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή συζητήστε μαζί μας το είδος της επένδυσης που σκέφτεστε να κάνετε.

Προσωπική Ενημέρωση

Τα ακίνητα που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας δεν είναι τα μόνα που διαθέτουμε. Για να ενημερωθείτε για ό,τι διατίθεται στην αγορά, για να υποβάλλετε οποιαδήποτε ερώτηση ή για να αποκτήσετε πλήρη όσο και αντικειμενική εικόνα για το ακίνητο που σας ενδιαφέρει, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Από εμάς μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από την διαδικασία αγοραπωλησίας ή μίσθωσης ακινήτου και θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για την χρηματοδότηση, τη φορολόγηση, τις νομικές διαδικασίες, την ασφάλιση στέγης -εφόσον το επιθυμείτε, και οτιδήποτε άλλο αφορά στη συναλλαγή σας.

Ακόμα και αν βρίσκεστε εκτός Ελλάδος, είμαστε σε θέση να διαπραγματευτούμε το ακίνητο εκ μέρους σας, δυναμικά και αξιόπιστα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και με βάση την μακρόχρονη εμπειρία του Κτηματομεσιτικού Γραφείου «Παντελής Μωυσιάδης & Συνεργάτες» στην ελληνική αγορά, με τα προτερήματα και τις ιδιαιτερότητές που αυτή παρουσιάζει.